De weg

Haar hele leven is Kim al diep verbonden met dieren. 

Door haar hooggevoeligheid voelde Kim zich als kind anders en vond ze rust bij dieren.. Ze volgde een opleiding voor dierenonderneming in Barneveld en daarna een opleiding tot dierenartsassistente. 

In de dierenartsenpraktijk waar ze na haar opleiding kwam te werken, werd de grondsteen gelegd voor haar leven met dieren.

Daar stopt het echter niet bij. Ook creatief bezig zijn vind Kim geweldig en werken met mensen en met name kinderen is een grote droom. 

"Ik wil me niet meer kaderen. Ik ben een vlieger. Een fladderaar. Ik moet mijn vleugels kunnen uitslaan. Op verschillende takken. Is dat wat van me wordt verwacht? Geen idee, maar dat is wel waar ik van ga stromen en die stroom ga ik volgen. Ik ben er klaar voor."

Sus

Sus is Hebreeuws voor paard. Ik zie paarden als de engelen op aarde. Ze spiegelen zo puur en rauw. Dat maakt het inzetten van paarden heel helpend en helend. 

Tijdens haar werkzame leven voor een baas liep Kim geregeld tegen grenzen aan. Ook kon ze zich lang niet altijd vinden in de keuzes die gemaakt werden. Dit werkte frustrerend en beklemmend op haar. Ze besloot voor zichzelf te beginnen. Ze startte een hondenuitlaatservice waar ze uiteindelijk met een groep van 15 honden liep. "Doordat ik ze kon aanvoelen en wist wat ze nodig hadden, kon ik heel natuurlijk deze grote groepen leiden. Ik heb hier 7 prachtige en leerzame jaren gekend en ben de dieren en hun baasjes dankbaar voor hun vertrouwen waardoor ik me zo heb mogen ontwikkelen."

Kim ontmoette er ook de hond die haar later op het pad van dierentolk zou zetten. Mellon. "Hij opende deuren naar een nieuwe wereld. Ik zal hem nooit vergeten'. Ik volg mijn stroom en dat brengt me nu in nieuw vaarwater. Wat het me zal brengen weet ik nog niet, maar ik stap er met een open hart in. Een nieuw kleurenpalet. Ik heb er zin in!

Gewoon Sus